Get ecommerce help from certified experts

Overview

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. We helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e- commerce op het hoogste niveau. XSARUS is eerder uitgeroepen tot het beste internetbureau van Nederland (volgens vakblad Management Team) en heeft een topnotering in de Emerce 100 in de categorie beste e-commercebureaus van Nederland. We faciliteren de digitale transformatie van onze klanten vanuit een business-, creatief- en technologisch perspectief. XSARUS biedt 22 jaar ervaring in Digital Commerce en werkt onder andere voor retailers en brands als: Van den Assem, Zusss, WE Fashion, Wehkamp, The Sting, Sissy-Boy, Score, Sacha Shoes, fonQ, Lucardi, Profuomo, PON.bike, Love Stories, Norah, Eijerkamp, Dille & Kamille en Bugaboo.

Services

Digital commerce strategie

Als retailer of brand denk je regelmatig na over de juiste digital commerce strategie. Aan de orde zijn vragen als: Waar staan we over drie tot vier jaar? Sluiten onze producten en diensten aan bij de klantvraag en hoe optimaliseren we het commerciële resultaat? Deze vragen leiden vaak tot uitdagingen op het gebied van design en klantbeleving. Maar ook op het terrein van personalisatie, customer loyalty en marketing automation. Wij denken hier strategisch in mee.

BigCommerce webshop development

XSARUS implementeert e-commerce platforms op basis van BigCommerce die zich kenmerken doordat ze SaaS, headless ready, flexibel en schaalbaar zijn. Kortom: we werken aan nieuwe, moderne webshops die geschikt zijn voor toekomstige groei. We volgen de ontwikkelingen rondom headless en composable commerce op de voet en spelen hierop in. Momenteel wordt meer dan de helft van onze projecten ontwikkeld op basis van een headless opzet.

Concept & Design

Naast een goed design van een e-commerce platform is gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en relevantie een belangrijke sleutel tot succes. Een goed platform valt of staat immers met de juiste look-and-feel. We bekijken altijd het totale plaatje vanuit de customer journey om tot de hoogste conversie te komen. Door de jaren heen zijn we honderden A/B- testen en vele interviews en enquêtes verder, waardoor we weten wat wel of niet werkt. Dankzij de nauwe samenwerking van onze in-house designers met ons Data Driven Marketing team, kunnen we niet alleen mooie plaatjes maken, maar zorgen we ervoor dat een organisatie op basis van data, op elk moment van de customer journey relevant is voor de (potentiële) klant.

Op maat gemaakte integraties

Bij XSARUS zijn we ervaren in het realiseren van integraties tussen verschillende systemen in een IT-landschap. Vanuit de BigCommerce API in combinatie met ons middleware platform ontwikkelen wij op maat gemaakte integraties tussen het e-commerce platform en systemen als ERP, PIM, boekhoudsoftware, marketing automation tools, OMS, data warehouse, etc.

Product Information Management (PIM)

Naast e-commerce platforms implementeren we ook de Product Information Management (PIM) systemen inriver, Akeneo en Contentserv. Zo helpen we organisaties met het creëren van een single source of truth rondom productinformatie. Inmiddels hebben we meer dan 40 PIM-implementaties gedaan en zijn we door inriver meerdere keren uitgeroepen tot partner of the year.

Order Management (OMS)

TableTop Order Management is hét in huis ontwikkelde OMS van XSARUS. Hiermee helpen we omni channel retailers met hun order management uitdagingen en ambities. TableTop zorgt voor real-time inzicht in de voorraad van alle verkoopkanalen en maakt het onder andere mogelijk om voorraad slimmer in te zetten en hierdoor omzet te verhogen.

Digital Marketing

Uit de hoeveelheid data die we verzamelen, signaleren we kansen. Uiteraard wordt ingezoomd op de onderdelen die passen bij de doelstellingen en stemmen we de strategie hierop af. Onze specialisten werken nauw samen met onze klanten, zorgen voor duidelijk advies en kunnen snel optimalisaties doorvoeren. We zijn gespecialiseerd in conversie optimalisatie, personalisatie, marketing automation, advertising (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Verticals Serviced
• Beauty & Skincare
• Business to Business (B2B)
• Education
• Fashion & Accessories
• Food & Beverage
• Health & Wellness
• Home & Interiors
• Jewelry

Clients

Videos

Reviews

Partner details


Partner tier:

Partner type:

Agency Partner

Website:

xsarus.nl

NL headquarters:

De Hofjes 22

Middelharnis,Zuid Holland
NL