Get ecommerce help from certified experts

De Nieuwe Zaak

Overview

De wereld verandert snel. Digitalisering biedt hierin veel hoop voor de toekomst. Wij zien dan ook fantastische kansen om klanten digitaal verder te brengen. Dit doen wij met regie en volgens een uniek volwassenheidsmodel. Geen verzuilde specialisten, maar in samenhang, nieuwsgierig, altijd resultaatgericht en met ruimte voor een knipoog. 😉 Op zoek naar een ervaren partner die je digitaal verder brengt? Zet de eerste stap en maak een afspraak.

Services

Digitale Strategie

In gesprekken met onze klanten gaat het vaak over het implementeren van een nieuw commerce platform of over krachtige marketing campagnes. Onderwerpen als de business case, een juist klantbeeld, agile werken en meer zijn vaak onderbelicht. Dat leidt niet tot een optimaal resultaat. Daarom heeft De Nieuwe Zaak een digitaal transformatiemodel ontwikkeld. Dit model geeft organisaties concrete handvatten om stap voor stap te transformeren tot een succesvolle digitale organisatie, een organisatie waarin de klant centraal staat.

Digitale Merkactivatie

De belevingswereld van B2C én B2B klanten bevindt zich steeds meer online. De plek waar ze relaties onderhouden, hun zaken regelen en producten aankopen. De inhoud van je merkboodschap en de manier waarop je deze online bij klanten krijgt, is daarom belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je de aandacht trekt, impact maakt, onderscheidend bent en klanten aan je blijft binden? Digitale Merkactivatie helpt bij uitdagingen als ‘Hoe verbeter ik mijn (online) reputatie?’, ‘Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?’, ‘Hoe vergroot ik de waarde van mijn merk?’ en ‘Hoe zorg ik voor campagnes die impact maken?’. Met Digitale Merkactivatie inspireer, informeer en activeer je nieuwe én bestaande klanten en converteer je ze naar echte fans.

Performance Marketing

Wil jij meer leads binnenhalen voor sales, omzetgroei realiseren in de webshop of winkelbezoek genereren voor jouw retailorganisatie, groothandel of merk? Performance Marketing kan je daarbij helpen! Performance Marketing is het multidisciplinair, datagedreven en resultaatgericht inzetten van digitale marketingkanalen, gekoppeld aan één of meerdere doelstellingen. Deze kanalen dragen bij aan meetbare doelen zoals meer marge, aantal leads, winkelbezoeken en online omzet. Zo haal je meer uit jouw marketing euro’s.

BigCommerce Webshop & Portal Ontwikkeling

Na grondige selectie van moderne e-commerce oplossingen hebben we BigCommerce toegevoegd aan de dienstverlening. Omdat het een open SaaS platform is, is BigCommerce daardoor ontzettend flexibel, modern en schaalbaar. Door ons partnership hebben we BigCommerce gecertificeerde ontwikkelaars in huis, worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap en hebben we inspraak in de features die belangrijk zijn voor klanten.

Verticals Serviced
• Automotive
• Beauty & Skincare
• Books & Magazines
• Business to Business (B2B)
• Construction & Industrial
• Education
• Fashion & Accessories
• Health & Wellness
• Home & Interiors
• Jewelry

Clients

Videos

Reviews

Partner details


Partner tier:

Partner type:

Agency Partner

Website:

https://www.denieuwezaak.nl/dienst/ecommerce/bigcommerce

Netherlands headquarters:

Hanzeallee 28

Zwolle,Overijssel
Netherlands