Get ecommerce help from certified experts

De Nieuwe Zaak

Overview

De toekomst en de veranderingen van nu komen samen in de digitale wereld. De Nieuwe Zaak helpt je doordacht en met regie. Samen werken we aan jouw digitale volwassenheid en dilemma’s rondom digitale strategie, het bouwen van een (digitaal) merk en het laten groeien van jouw e-commerce business. De Nieuwe Zaak is de #1 BigCommerce Agency in de Benelux. BigCommerce Partner of the Year, Elite Partner én Technology Partner. De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

Services

Digitale Strategie

In gesprekken met onze klanten gaat het vaak over het implementeren van een nieuw commerce platform of over krachtige marketing campagnes. Onderwerpen als de business case, een juist klantbeeld, agile werken en meer zijn vaak onderbelicht. Dat leidt niet tot een optimaal resultaat. Daarom heeft De Nieuwe Zaak een digitaal transformatiemodel ontwikkeld. Dit model geeft organisaties concrete handvatten om stap voor stap te transformeren tot een succesvolle digitale organisatie, een organisatie waarin de klant centraal staat.

Digitale Merkactivatie

De belevingswereld van B2C én B2B klanten bevindt zich steeds meer online. De plek waar ze relaties onderhouden, hun zaken regelen en producten aankopen. De inhoud van je merkboodschap en de manier waarop je deze online bij klanten krijgt, is daarom belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je de aandacht trekt, impact maakt, onderscheidend bent en klanten aan je blijft binden? Digitale Merkactivatie helpt bij uitdagingen als ‘Hoe verbeter ik mijn (online) reputatie?’, ‘Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?’, ‘Hoe vergroot ik de waarde van mijn merk?’ en ‘Hoe zorg ik voor campagnes die impact maken?’. Met Digitale Merkactivatie inspireer, informeer en activeer je nieuwe én bestaande klanten en converteer je ze naar echte fans.

Performance Marketing

Wil jij meer leads binnenhalen voor sales, omzetgroei realiseren in de webshop of winkelbezoek genereren voor jouw retailorganisatie, groothandel of merk? Performance Marketing kan je daarbij helpen! Performance Marketing is het multidisciplinair, datagedreven en resultaatgericht inzetten van digitale marketingkanalen, gekoppeld aan één of meerdere doelstellingen. Deze kanalen dragen bij aan meetbare doelen zoals meer marge, aantal leads, winkelbezoeken en online omzet. Zo haal je meer uit jouw marketing euro’s.

BigCommerce Webshop & Portal Ontwikkeling

Na grondige selectie van moderne e-commerce oplossingen hebben we BigCommerce toegevoegd aan de dienstverlening. Omdat het een open SaaS platform is, is BigCommerce daardoor ontzettend flexibel, modern en schaalbaar. Door ons partnership hebben we BigCommerce gecertificeerde ontwikkelaars in huis, worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap en hebben we inspraak in de features die belangrijk zijn voor klanten.

Recruitment Marketing

Vind passende kandidaten in de markt voor jouw vacatures met digitale recruitment marketing. Werk tegelijkertijd aan een sterk werkgeversmerk en vertel je unieke verhaal met relevante arbeidsmarktcommunicatie.

Leadgeneratie

Genereer op een slimme manier een continue stroom aan kwalitatieve leads. Koester en converteer deze leads naar verkopen en tevreden klanten.

Verticals Serviced
• Automotive
• Beauty & Skincare
• Books & Magazines
• Business to Business (B2B)
• Construction & Industrial
• Education
• Fashion & Accessories
• Health & Wellness
• Home & Interiors
• Jewelry

Clients

Videos

Reviews

Partner details


Partner tier:

Partner type:

Agency Partner

Website:

denieuwezaak.nl

NL headquarters:

Hanzeallee 28

Zwolle,Overijssel
NL